Optiek De Vos – de bril die bij u past

Hebt u hoofdpijn na een lange dag werken of tijdens een nachtelijke autorit? Vindt u het moeilijk om ondertitels te lezen op televisie? Dan is het tijd om een bril aan te schaffen.. Optiek De Vos biedt u een klare kijk op de wereld. Met het montuur dat bij u past.

 

Als gegoten

Dankzij meer dan dertig jaar ervaring weet zaakvoerder Elise wat haar klanten verlangen. Ze gaat met u op tocht in de wereld van monturen en modellen. En ze neemt er ook de tijd voor. Zo bent u zeker van het perfecte exemplaar. Kies uit brillen van  Natan, Serengeti, Lindberg, Studio FB, Binôche, Lafont, of Scandinavische merken zoals Prodesign. Stuk voor stuk topkwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs. Uw droombril niet meteen gevonden? Dan bestelt ze hem gewoon! Niets is Elise te veel, want elk gezicht is anders, en vraagt om het perfecte montuur.

 

Alleen de beste glazen

Optiek De Vos is een Varilux Center in Leuven. Wat dat betekent? Multifocale glazen van topkwaliteit! Maar Elise is ook dé specialist in kinderbrillen en enkelvoudige glazen. Bovendien volgt ze regelmatig gespecialiseerde bijscholingen. Zo blijft ze op de hoogte van innovaties en nieuwe technologieën. Optiek De Vos is dus dé zaak voor uw nieuwe bril. Tijdloos en stijlvol of hip en trendy ... de bril die u hier op uw neus plaatst, is u op het lijf geschreven.

 

Hebt u een bril nodig? Is uw oude exemplaar aan vervanging toe? Neem geen genoegen met eender welk montuur. Kies uw bril bij Optiek De Vos. Bel snel naar 016 44 48 93, of neem een kijkje in de winkel.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route